“No BS” er reelt en dobbeltbetydning, den ene handler om, at dette brød virke blot kan vippes sammen uden så meget BS og den anden handler om, at mit blodsukker (blandt kendere BS) ikke reagerer på dette brød – slutte så er Rugbrød i citationstegn, da man vel næppe kan kalde det rugbrød, når der ikke indgår rug i opskriften ……. men det gør jeg alligevel, ha, tag den, jeg er en brød-rebel :-p
Ingredienser:
100gr græskarkerner
100gr solsikkekerner
100gr mandler
100gr tørrede tranebær
100gr valnødder
100gr sesamfrø
100gr hørfrø
et stort skævt olie
Lidt salt
6 æg
Arbejdsgang:
Du får det stort set ikke nemmere!
Vip alle ingredisenser op i en skål – mandler og valnødder kan med fordel males/hakkes. Rør godt rundt og lad dejen hvile lidt.
Hæld dejen op i en passende silikoneform og sæt det i ovnen i én time ved 160 grader.
Helt ærligt, kan du finde noget nemmere?
(altså bortset fra, at lade være)
God appetit 🙂