Lad det være sagt med det samme, dette brød har INTET til fælles med det klassiske hvedemelsbrød – ingredienserne kan måske få dig til at stejle lidt, men prøv det lige af først 🙂
For diabetikere er dette brød guf, det giver nemlig ingen blodsukker(BS) stigning.
Ingredienser:
10 æg
3 spsk Po-Fiber
2,5 spsk Sukrin Gold
3 spsk Gul Fiberhusk
70gr mandelmel (du kan sagtens bare blende almindelige mandler fint)
1 tsk salt
3 tsk bagepulver
150gr solsikkekerner (eller græskarkerner, hvad du nu end foretrækker)
400gr revet Mozzarella
Arbejdsgang:
Smid Mozzarellaen i fryseren og vip derefter alt undtagen æggene op i en røremaskineskål og bland det godt. Jo længere jo bedre.
Kom æggene i blandingen.
Nu bliver det lidt bøvlet, men du kan godt – jeg tror på dig 🙂
Tag Mozzarellaen ud af fryseren og og smid den i en blender i mindre stykker og få det til at ligne revet parmasan. For hver bid du får blendet til “pulver” vipper du det over i den kørende blender, da det ellers vil sætte sig i bunden af blenderen.
Når du har fået blendet al Mozzarella, lader du røremaskinen hygge sig, mens du tager en lille pause i 5-8 minutter, så det hele bliver blandet godt og grundigt.
Find en silikoneform frem og hæld blandingen i.
Så skal formen blot smides i ovnen ved 175 grader i ca en time.
15-20 minutter ind i bagningen, så laver du nogle fine ridser på toppen af brødet – ren kosmetik, men det ser så fint ud 🙂
Bingo Bongo, snevejr i Congo.
Du har nu et fint brød – lad det afkøle en times tid og smid det så i køleskabet og glæd dig til i morgen ………