Ingredienser: 

Kage:

    • 250 gr Smør
    • 800 gr Sukker
    • 1L. Kærnemælk
    • 800 gr Hvedemel
    • 4 tsk. Natron
    • 8 tsk. Kanel, stødt

 

Glasur:

    • 100 gr Smør
    • 500 gr Sukker
    • 1 Vanillestang
    • 8 spsk. Kaffe fra kanden
    • 2 spsk. Kakao

 

Arbejdsgang:

Smelt smøret og  rør det grundigt sammen med sukkeret.
Kærnemælken hældes i lidt efter lidt.

Hvedemel,kanel og natron hældes derefter i lidt ad gangen under omrøring.

Hældes i en stor bradepande.

Bages ved 200 grader C i alm. ovn. og ved 185 grader C i varmluftsovn i ca. 30 minutter.

Glasuren er nem: Smelt smøret og vælt alle ingredienserne i. Rør effektivt og hurtigt og hæld hen over kagen inden glasuren bliver for kold. Husk dog lige, at kagen skal være afkølet inden du kommer glasuren på.