Ingredienser:

  • 1 bundt asparges
  • 100 gr sukkerærter
  • 100 gr svampe
  • 100 gr blomkål
  • 100 gr brocoli
  • 100 gr minimajs
  • 2 gulerødder
  • Lidt olie
  • 2 dl hønsebouillon
  • 4 spsk østerssauce
  • Salt og peber

 

Arbejdsgang:

Det ville nok være en tilsnigelse at påstå, at denne ret er den originale Pad Pak Ruam Mit – meeen, den er så tilpas tæt på, at vi ikke har noget problem med, at genbruge navnet ;-))

Hvis der findes en hurtig, let og lækker grøntsagsret, ja så er det denne …….

  • Snit asparges i 2cm stykker, snit svampene i små stykker, bryd blomkålen og brocolien i små buketter, skær minimajsen i 1 cm lange stykker og sluttelig, del gulerødderne i 3 stykker, flæk dem og skær dem op i tynde skiver.
  • Kom lidt olie i wokken og varm det op til det ryger, vip alle grøntsagerne i og rør godt rundt.
  • Tilsæt hønsebouillon og østerssauce.
  • Giv retten godt med varme og vær vaks med grydeskeen – efter meget kort tid, er retten klar til servering og grøntsagerne er stadig knasende og sprøde.

Man kan med fordel servere ris til denne ret.