Ingredienser:
- 1 pk kyllingefilet
- 2 håndfulde Rucola
- 2 sp Østerssauce
- 1+2 sp Deepfry Sauce
- saft fra 1/1 lime
- 2 tsk sukker
- 1 mild chili
- 1 spk ahornsirup
- 1 pk wok-mix
- Pasta
Arbejdsgang:
Puha, denne her ret den er nem og det kan man ikke se, når den først bliver serveret – så dette er i den grad en af retterne, som man bør notere sig 😉
- Chilien snittes i tynde skiver placeres på en kold pande sammen med lidt fedtstof.
- Kyllingefiletterne skæres i 1cm brede stykker og lægges også på panden sammen med 2 spiseskefulde østerssauce og 1 spiseskefuld Deepfry Sauce.
- Der tændes for blusset under panden og dette sættes til, at køre for fuld skrue.
- Mens panden bliver varm, rører man konstant rundt i kyllingestykkerned, til de alle er helt hvide og kødets porer er blevet lukket.
- Der skrues nu ned til vågeblus og kødet skal nu blot have lov til, at stå og simre det næste stykke tid.
- En gryde med vand sættes over og pastaen hældes i, når vandet koger.
Time to relax 😉
- Når pastaen er færdig, hældes den i et dørslag og skyldes med koldt vand.
- Varm din wok op med noget fedtstof i, når wokken er rygende varm ihældes pastaen og du skal du være hurtig med grydeskeen, så det ikke brænder fast.
- Skru ned for blusset under wokken og tilsæt 2 spiseskefulde Deepfry Sauce og Wok-Mix.
- Panden med kylling tilsættes limesaft og sukker.
- Snit rucolaen ekstremt fint og smid halvdelen op i panden med kylling.
- Når indholdet i wokken er ved at være færdigt, tilsætter du Ahornsiruppen på panden med kylling og skruer helt op for denne.
Portionsanret pastablandingen fra wokken på en tallerken eller i en skål og kom lidt kylling fra panden henover.
Pynt af med lidt rucola på toppen af retten – og ind på bordet med den 😉