Ingredienser:

  • 1 pk kyllingefilet
  • 2 håndfulde Rucola
  • 2 sp Østerssauce
  • 1+2 sp Deepfry Sauce
  • saft fra 1/1 lime
  • 2 tsk sukker
  • 1 mild chili
  • 1 spk ahornsirup
  • 1 pk wok-mix
  • Pasta

 

Arbejdsgang:

Puha, denne her ret den er nem og det kan man ikke se, når den først bliver serveret – så dette er i den grad en af retterne, som man bør notere sig 😉

  • Chilien snittes i tynde skiver placeres på en kold pande sammen med lidt fedtstof.
  • Kyllingefiletterne skæres i 1cm brede stykker og lægges også på panden sammen med 2 spiseskefulde østerssauce og 1 spiseskefuld Deepfry Sauce.
  • Der tændes for blusset under panden og dette sættes til, at køre for fuld skrue.
  • Mens panden bliver varm, rører man konstant rundt i kyllingestykkerned, til de alle er helt hvide og kødets porer er blevet lukket.
  • Der skrues nu ned til vågeblus og kødet skal nu blot have lov til, at stå og simre det næste stykke tid.
  • En gryde med vand sættes over og pastaen hældes i, når vandet koger.

Time to relax 😉

 

  • Når pastaen er færdig, hældes den i et dørslag og skyldes med koldt vand.
  • Varm din wok op med noget fedtstof i, når wokken er rygende varm ihældes pastaen og du skal du være hurtig med grydeskeen, så det ikke brænder fast.
  • Skru ned for blusset under wokken og tilsæt 2 spiseskefulde Deepfry Sauce og Wok-Mix.
  • Panden med kylling tilsættes limesaft og sukker.
  • Snit rucolaen ekstremt fint og smid halvdelen op i panden med kylling.
  • Når indholdet i wokken er ved at være færdigt, tilsætter du Ahornsiruppen på panden med kylling og skruer helt op for denne.

 

Portionsanret pastablandingen fra wokken på en tallerken eller i en skål og kom lidt kylling fra panden henover.

Pynt af med lidt rucola på toppen af retten – og ind på bordet med den 😉